HET KANTOOR

Van Wijngaarden & Toxopeus is gevestigd in hartje Rotterdam aan de Maasboulevard 112-114. Ons kantoor is een samenwerkingsverband van de advocatenpraktijken van Karin van Wijngaarden (Van Wijngaarden Advocatuur & Mediation) en Erik Toxopeus (Advocatenpraktijk mr. G.E. Toxopeus).

Wij werken al jarenlang samen en beschikken ieder over een langdurige ervaring in de advocatuur. Ons kantoor staat bekend om de deskundigheid, betrokkenheid en de open communicatie met onze cliënten. De open communicatie betekent zowel duidelijkheid over de behandeling van uw probleem als over onze tariefstelling, waarbij wij altijd eerst nagaan of u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming van de overheid in de kosten van rechtsbijstand (toevoeging). Als u een eigen rechtsbijstandverzekering hebt, is het vaak mogelijk dat wij als uw advocaat optreden en uw rechtsbijstandsverzekeraar ons betaalt. Hoewel de behandeling van strafzaken bij rechtsbijstandverzekeringen meestal is uitgesloten, adviseren wij u graag hoe hierin te handelen.

Wij hanteren zeer korte communicatielijnen. U heeft bij ons altijd direct te maken met uw eigen advocaat, daar zit niemand tussen.